Pobierz darmowy e-BOOK z pysznymi świątecznymi przepisami i spraw, by te święta były niezapomniane! Kliknij i pobierz!

Musztarda stołowa 320 g

 

Tradycyjna musztarda, o delikatnym smaku. Najlepszy dodatek do mięs, wędlin oraz serów.

WYPRÓBUJ PRODUKT Z TYMI PRZEPISAMI:

Bitki w sosie musztardowym

Bardzo klasyczna propozycja na niedzielny obiad na bazie mięsa wieprzowego. Bitki to połączenie delikatnego mięsa i pysznego sosu. W naszej…

wege burger, burger wegetariański, wege burger z grilla, sos burgerowy, sos do burgerów

Wege burger z grilla

Burger z grilla w wersji wege? Oczywiście! Kotlety z fasoli i mielonych migdałów to naprawdę pyszna alternatywa dla klasycznej bułki z mięsem. Spróbuj!

parowki w cieście francuskim

Karnawałowe parówki w cieście francuskim

Na karnawałowym stole zawsze jest mnóstwo przekąsek. Jedną z nich mogą być parówki w cieście francuskim, które fantastycznie smakują podane na gorąco!

Kurczak po francusku

Mięso kurczaka przyrządzonego po francusku jest delikatne i soczyste. Przygotowuje się go w zasadzie ekspresowo, bo w piekarniku. Najważniejszym składnikiem…

Bajgle z karkówką

Bajgle to krakowski wypiek z dziurką w środku. Często spotkamy go w formie kanapek śniadaniowych, zamiast bułki czy chleba. Do…

kurczak w panierce z orzechów nerkowca i pekan

Kurczak w orzechowej panierce

Coś dla fanów orzechów lub chrupiących rozwiązań kulinarnych! Przyrządź wyjątkową pierś z kurczaka. Zamiast klasycznej panierki, wybierz taką z orzechów. Głęboki smak, unikalny – po prostu orzechowy! Spróbuj koniecznie.

×