Łagodniejsza wersja klasycznej musztardy, o delikatnym smaku i aksamitnej konsystencji. Niezastąpiony dodatek do dań mięsnych, wędlin czy serów, a także jako składnik sosów.
Skąd ją znamy? Z domu, z wakacyjnych kolonii, z całodniowych wycieczek? Pasta jajeczna towarzyszy nam od dziecka. Pewnie u wielu budzi najfajniejsze wspomnienia. Jeżeli zatęskniłeś za smakiem pasty jajecznej, spróbuj tego przepisu. Jest prosty, ale kryje w sobie jedną niespodziankę. Sprawdź koniecznie!
Pasta z ryby to szybki sposób na ciekawy dodatek do kanapek. Idealnie pasuje na kolację, ale można też wykorzystać ją na śniadanie. Pasta z wędzonej makreli wytrzyma w lodówce do 24 godzin, dlatego można przygotować jej więcej.
Pyszna wiosenna zupa koperkowa to pomysł na szybki posiłek w ciągu dnia. Klopsiki są idealnym dodatkiem, który warto przygotować, aby zupa była bardziej sycąca. Małe klopsiki w zupie zastąpią makaron. Wypróbuj przy najbliższej okazji!
Coś dla fanów orzechów lub chrupiących rozwiązań kulinarnych! Przyrządź wyjątkową pierś z kurczaka. Zamiast klasycznej panierki, wybierz taką z orzechów. Głęboki smak, unikalny – po prostu orzechowy! Spróbuj koniecznie.
Mięso kurczaka przyrządzonego po francusku jest delikatne i soczyste. Przygotowuje się go w zasadzie ekspresowo, bo w piekarniku. Najważniejszym składnikiem…